Koira kyllästyi odottamaan autossa – äänekäs vastalause parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autossa istumiseen kyllästynyt lemmikkikoira on keksinyt nerokkaan tavan saada omistajansa huomion. Hännänheiluttaja oli nimittäin oivaltanut, että rattiin nojaamalla hän sai aikaan kovia ääniä.

Parkkipaikalle sattunut silminnäkijä on kuvannut huvittavan videon koirasta, joka huudatti torvea saadakseen omistajansa palaamaan. Daily Mail -lehden mukaan koiran käytöksestä on pääteltävissä, että se oli turhautunut odottelemiseen.

Ajoneuvon ympärillä olevat ihmiset naureskelivat hännänheiluttajan tempaukselle. Omistaja oli jättänyt auton ikkunan raolleen koiraansa varten eikä hän ollut poistunut kauas. Voisi luulla, että torven kuultuaan omistaja tiesi, että koiralla oli mennyt autossa hermot. Toivottavasti koiran odottamisen tuska tuli pian päätökseensä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.