Stephen King vahvisti: Hohto-elokuva saa jatko-osan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauhukirjailija Stephen King on paljastanut, että maailmankuulu kauhuklassikko Hohto tulee saamaan jatko-osansa myös elokuvaversiona. Mies on viimein suostunut siihen, että Tohtori Uni -romaanista tehdään elokuva.

Kingin tekemä ilmoitus on yllättänyt monet hänen faneistaan, sillä kirjailija on vuosien ajan kieltäytynyt kirjoittamasta jatkoa menestysteoksilleen. Vuonna 2013 Stephen lopulta julkaisi Hohto-kirjalle tehdyn jatko-osan Tohtori Uni. Siitä tuli miehen yllätykseksi kansainvälinen myyntimenestys.

Tohtori Uni -kirjassa keskitytään Hohto-kirjasta tunnetun Danny Torrancen elämään. Aikuisikään varttunut Danny on vakavasti traumatisoitunut tapahtumista Overlook-hotellissa.

Tohtori Uni ei ole ainoa Kingin tämänhetkisistä elokuvaprojekteista, sillä Se-kauhuelokuvasta aiotaan tehdä uusi versio. Sen lisäksi Musta Torni -elokuva on työnalla. Metro-lehden mukaan Hohto-elokuvan jatko-osan ohjaajaa ei ole vielä julkistettu, mutta King on yksi elokuvan tuottajista.