Maalarille kävi huonosti – video kertoo enemmän kuin 1 000 sanaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa kolme maalaria oli ajanut työpäivänään pakettiautolla seuraavaan kohteeseen. Yksi miehistä oli matkustanut auton tavaratilassa, koska hän ei ilmeisesti ollut mahtunut muiden kanssa eteen. Kun miehet avasivat pysähtyessään tavaratilan oven, he saivat nähdä yllättävän näyn.

Miehet kuvasivat videolle hauskan tilanteen, kun tavaratilassa olleelle työmiehelle oli käynyt pieni vahinko. Kaverit nauravat katketakseen kun he avaavat auton oven ja näkevät miehen, joka istuu takapuolensa päällä yltä päältä valkoisessa maalissa.

Tavaratilassa matkustanut maalari oli liukastunut, minkä seurauksena maalipurkki oli kaatunut ja auennut. Valkoinen maali oli kastellut miehen kokonaan, mikä ei miehen ilmeestä päätellen tuntunut kovinkaan mukavalta. Maalin peitossa oleva mies huusi vihaisena autossa ja syytti tapahtuneesta tietenkin holtittomasti ajanutta kuskia.