Mitä lentokoneen alapuolella on? Sovellus paljastaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat varmasti joskus katselleet yläilmoissa kiitävän lentokoneen ikkunasta ulos ja miettineet, missä he mahtavat tarkalleen ottaen olla kyseisellä hetkellä. Tuoreen sovelluksen ansiosta tämä selviää käden käänteessä.

Flyover Country -sovelluksen avulla lentomatkustajat voivat helposti selvittää, mitä heidän alapuolellaan on. Sovellus käyttää GPS-dataa sijainnin selvittämiseksi, ja antaa käyttäjälle tietoa muun muassa maaston geologiasta.

Sovellus käyttää hyväkseen erilaisia tietolähteitä tarjotakseen käyttäjälle kiinnostavaa informaatiota jalkojen alapuolella olevista paikoista. Koska monissa lentokoneissa ei voi käyttää puhelimen verkkoyhteyttä, kerrotaan Flyover Countyn toimivan jopa ilman Wi-Fi-yhteyttä. Sovellus on saatavilla iOS ja Android -laitteille.

Flying past the Wind River Range on the way to SF for #AGU15 with #FlyoverCountry

Julkaissut Flyover Country 12. joulukuuta 2015