Paula kuvasi musiikkivideota Venicessä – niukassa asussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paula Labaredas on yhdysvaltalainen malli, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Playboy-tyttönä. Mallinuran lisäksi portugalilaissyntyinen kaunotar on näytellyt lukuisissa B-luokan elokuvissa ja julkaissut lisäksi omia videoitaan. Hän poseeraa nykyisin usein myös paparazzikuvissa.

Parhaillaan hän työstää Jitter-kappaleen musiikkivideota Venice Beachin sotkuisemmassa päässä.

Nyt Paula nähdään rohkeassa kuvasarjassa, joka voi kuitenkin jakaa mielipiteet vahvasti kahtia. Hänen itsensä mukaan lontoolaisen asunnon ikkunalaudalla vähissä vaatteissa poseeraaminen voi olla huippuseksikästä, mutta jotkut ovat varmasti myös toista mieltä poseerauksista.

Selfie Girl -kappaleen taannoin julkaissut Paula LaBaredas kutsuu itseään taiteilijaksi, sillä hän kirjoittaa runoja, maalaa tauluja sekä näyttelee edeleenkin netti-televisio -sarjoissa. Kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut Labaderas rakastaa kuntosaliharjoittelua, tanssia ja viettää aikaa portugalilaisen perheensä kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash