Poliisikin hämmästyi – auton ratissa istui 10-vuotias poika

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sähköautolla liikenteen seassa pujotellut kuski on herättänyt poliisien huomion Jinanissa, Kiinassa. Viranomaiset päättivät pysäyttää autoilijan tehdäkseen rutiinitarkastuksen. Poliisien hämmästykseksi ratissa istui 10-vuotias poika.

People’s Daily Online -sivuston mukaan poika oli matkalla kouluun. Viranomaisten hämmästykseksi pojan mummo istui auton kyydissä. Isoäiti valitteli poliiseille kipeytynyttä jalkaansa ja hän kertoi, ettei hän olisi kyennyt ajamaan kouluun ilman pojan apua.

Isoäiti ajatteli, että olisi turvallisempaa, jos poika ajaisi itse koululle asti. Hän ei tiennyt syyllistyneensä rikokseen luovuttaessaan autonsa alaikäiselle. Poliisit veivät pojan kouluun ja mummon poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Ilmeisesti poliisit säälivät isoäitiä, sillä he päästivät hänet pelkällä varoituksella.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.