Koira jätettiin yksin kotiin – sitten se löysi maalipurkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkikoirat ovat seurallisia eivätkä ne yleensä ole kovin mielissään siitä, että omistajat lähtevät kotoa pois ja jättävät ne yksin asuntoon. Eroahdistusta kokevat tai aikaansa tylsistyneinä kuluttavat koirat keksivätkin monesti itselleen hauskaa tekemistä, jolla on tuhoisia seurauksia.

Imgurissa on julkaistu surkuhupaisa kuvasarja näystä, joka erästä perhettä odotti kun he olivat jättäneet siperianhuskyn yksin kotiin. Perhe oli mennyt elokuviin ja ollut kotoa poissa vain kolme tuntia, mutta koira oli käyttänyt koko ajan erittäin tehokkaasti hyödykseen.

Omistaja on ottanut kuvia kovasti raataneesta koirasta ja tuhosta, jonka se on ehtinyt saamaan aikaan. Koira on kaatanut olohuoneenlattialle maalia, jonka koira on tassutellut sen jälkeen huolellisesti ympäri taloa.

Koira on tallustellut kaikkialla ja sotkenut joka huoneen, mutta muistanut ilmeisesti makuuhuoneeseen päästessään sängylle hyppäämisen olleen kielletty, koska lakanassa näkyy vain yksi tassun jälki.

A family went to movie for 3 hrs come back to this