Khloe Kardashianin keskusteluohjelma lopetetaan – kanava salaa syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian sai FYI-televisiokanavalle oman Kocktails With Khloe -nimisen keskusteluohjelman, jonka ensimmäinen jakso nähtiin muutama kuukausi sitten. Nyt kanava on ilmoittanut, että alkoholintäyteinen keskusteluohjelma on tulossa päätökseensä.

Keskusteluohjelmaa kuvattiin 14 jaksoa, mutta nyt sarja tullaan FYI-kanavan mukaan lopettamaan. Viimeinen jakso tullaan esittämään televisiossa 20. huhtikuuta, jolloin Khloen vieraaksi saapuvat sisko Kim Kardashian, Kanye West sekä Khloen hyvät ystävät John Legend ja Chrissy Teigen.

Kanava kiittää Entertainment-sivuston mukaan keskusteluohjelman tekijöitä ja vierailijoita hyvästä työstä eikä anna sen suurempaa syytä sarjan lopettamiseen jo ensimmäisen kauden jälkeen. Hauskassa keskusteluohjelmassa ollaan kuultu paljon rohkeita paljastuksia, joista viimeisimpänä Khloe tunnusti, että ei ole koskaan nähnyt valkoihoisen miehen penistä.