Miehet arvaavat meikkien hintoja – pieleen meni ja rajusti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikaystävät huomaavat meikkien arvon yleensä vasta siinä kohtaa kun he rikkovat tyttöystävänsä jonkin pikkuriikkisen purnukan ja joutuvat ostamaan uuden tilalle. Kosmetiikan hinta voi tiettyjen merkkien kohdalla olla yllättävän korkea, minkä vuoksi miehille tehtiinkin nyt pieni testi.

YouTube-videolla nähdään kokeilu, jossa miehet laitetaan arvailemaan eri merkkisten tuotteiden hintaa. He saavat tutkia eri kokoisia luomiväripaletteja ja voiteita, ja kokevat melkoisen yllätyksen kun meikkien hinta ei olekaan millään muotoa verrannollinen sen kanssa miten paljon tuotetta pakkauksessa on.

Videolla miehet yllättyvät täysin arvatessaan Nars-merkkisen kaksivärisen paletin hintaa. Miehet eivät voineet ymmärtää minkä vuoksi kaksi väriä oli monta kymmentä dollaria kalliimpi kuin luomiväripaletti, jossa oli monta väriä. Kokeilu opetti miehille varmasti sen, että naisten sanoessa meikkien olevan kalliita ne todella ovat sitä.