Seksiä kuukautisten aikaan – apuväline lupaa sotkuttomuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Flex Company -niminen yritys on kehitellyt enemmän seksiä haluaville naisille suunnatun hygieniatuotteen. Flex-niminen tuote mahdollistaa naisille sen, että he pystyvät harrastamaan seksiä kuukautisten aikaan ilman minkäänlaista sotkua.

Flex on elastinen tummalta kondomilta näyttävä hygieniatuote, joka tulee kuukautisten aikana asettaa seksin harrastamisen ajaksi emättimeen. Flex-kiekko estää kuukautisvuodon valumisen, minkä vuoksi seksin harrastaminen ei ole sotkuista. Flex toimii tamponin ja kuukupin tavoin, mutta sen ohut ja elastinen koostumus ei estä seksin harrastamista vaan kannustaa siihen.

Yrityksen mukaan sekä nainen että mies ei tule huomaamaan tai tuntemaan kiekkoa seksin aikana. Kiekko tulee ottaa pois viimeistään 12 tunnin jälkeen asettamisesta, minkä jälkeen kerääntynyt vuoto valuu pois. Flex-kiekot tulevat myyntiin tänä syksynä, mutta ihmiset pystyvät jo nyt tlaamaan ilmaisia näytteitä sivuston kautta.