Kissa osaa matkustaa rennosti – tästä kannattaa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkejä kuljetetaan automatkoilla yleensä niille tarkoitetuissa kantokopissa, jotka ovat autossa pakollisia sekä kuskin että lemmikin turvallisuuden vuoksi. Eräs kissa kuitenkin vähät välittää turvllisuudesta, koska se haluaa saada katseensa kohti taivasta.

Videolla nähdään kissa, joka osaa nauttia elämästä ja ottaa hetkestä kaiken irti. Kissa rentoutuu auton kojelaudan päällä selällään makoillen ja katselee samalla taivasta. Tätä kissaa ei näytä ajomatkat tylsistyttävän vaan se pystyisi luultavasti viihtymään kojelaudalla pidemmänkin ajan.

Videolla näkyvä kissa tietää heti oman paikkansa kun se pääsee autoon. Se hypähtää videon kuvauksen mukaan aina välittömästi kojelaudan päälle ja on täysin lumoutunut tuulilasista avautuvasta näkymästä koko matkan ajan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.