Nainen, haluatko elää paremmin? Etsi mies, joka saa aikaan naurua ja orgasmeja

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli nainen haluaa kaksi onnen avainta toimivaan parisuhteeseen, olisivat ne orgasmit ja nauru. Molempia mielihyvän tuottajia on tutkittu kautta aikojen lukuisissa eri tutkimuksissa, eikä niiden terveyshyötyjä voi vähätellä.

Nauraminen tekee ihmisestä viehättävämmän, koska se saa veren kiertämään ja parantaa hengityselimien sekä immuunijärjestelmän hyvinvointia. Naurun ei suotta sanota pidentävän ikää, koska se vähentää stressiä, parantaa terveyttä ja kohottaa mielialaa.

Vuosia nauramista tutkinut Robert Provine kertoo, että naurulla ei välttämättä ole mitään merkitystä huumorin ja vitsien kanssa. Sen sijaan se kertoo hyvin parisuhteen tasosta.

Yhdessä nauraminen on hyvinvoivan parisuhteen kulmakivi. Toisin sanoen naisten kannattaa hankkia rinnalleen mies, joka saa hänet nauramaan. Samalla olisi hyvä, jos mies on myös taitava sängyssä, sillä toinen asia mitä naiset tarvitsevat ovat orgasmit.

Hyvinvoinnin tärähdykset vapauttavat aivojen oksitosiinihormoneja. Rakkaushormoni vähentää myös stressiä, kipua ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Orgasmeilla on paljon samankaltaisia hyötyvaikutuksia kuin naurulla. Ne saavat ihmisen näyttämään paremmalta, elävän pidempään ja nukkumaan levollisemmin. Kun naisella on rinnallaan mies, joka saa hänet nauramaan ja laukeamaan, voi hän olla todella tyytyväinen valintaansa. Parisuhde on tällöin energisempi, iloisempi ja terveempi, YourTango vinkkaa.