Jessica Biel palasi julkisuuteen – tältä miesten päiväuni näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Justin Timberlake ja näyttelijätär Jessica Biel ovat molemmat keskittyneet reilun vuoden ajan lähes yksinomaan perhe-elämään, ja erityisesti Jessica on loistanut poissaolollaan julkisuudesta. Eilen hän palasi viimein parrasvaloihin New Yorkissa järjestetyssä tilaisuudessa.

Silas-pojan äiti Jessica Biel osallistui eilen Tiffany & Co. -yhtiön järjestämään 2016 Blue Book -tilaisuuteen New Yorkin The Cunard Buildingissa. Miljoonien miesten taannoinen päiväuni edusti näyttävässä valkoisessa asussa.

Jessica Biel on ollut kuluneen vuoden aikana kiireinen, sillä oli tannoin mukana perustamassa ravintolaa Hollywoodiin. Ravintola Au Fudge on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja perheen pienimmille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash