Kardashian esittelee muhkeita kurvejaan: ”Tämä on kosto!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias Khloe Kardashian on tehnyt uuden vartalonsa eteen paljon töitä. Terveellinen ruokavalio ja säännöllinen kuntoilu ovat alkaneet näkymään tähden ulkomuodossa, minkä vuoksi hän varmasti esitteleekin nykyään vartaloaan mielellään.

Kardashian on julkaissut Instagram-kanavallaan vietteleviä kuvia, joissa kaunotar häikäisee upean hempeässä vaaleanpunaisessa asussa. Khloella on kuvissa yllään vaaleanpunainen poolopaita, josta naisen rintaliivit näkyvät läpi. Tämän lisäksi hänellä on vaaleampi tiukka trikoohame, joka korostaa Kardashianin pyöreää takapuolta.

Khloe Kardshian kirjoittaa kuvien yhteydessä, että nukkemainen pastellityyli oli loihdittu kuvauksiin, joissa kuvien tarkoitus oli esitellä hänen kostoksi hankkimaansa vartaloa. Revenge body -nimitystä käytetäänkin yleensä siitä, kun henkilö eron jälkeen laihduttaa tai treenaa vartalonsa parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Timmin vartalon avulla entiselle kumppanille näytetään mistä hän jää nyt paitsi.