Korvasta putkahti valtava vaikkuköntti – lääkärikin tyrmistyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikulla on tärkeä tehtävä ihmisen korvakäytävän suojaamisessa. Korvavaikkua erittyy pienistä rauhasista. Korvat tulisi putsata säännöllisesti, mutta hyvin hellävaraisesti. Pahimmillaan vaikku voi tukkia lopulta koko korvakäytävän.

Stephen Bergs ei ole varmaan koskaan kuullut vanupuikoista, joiden avulla korvien puhdistaminen ja liiallisen vaikun poistaminen onnistuu. Eikä hän ole varmaan kuullut hetkeen muutakaan, koska miehen korvakäytävät olivat kirjaimellisesti täynnä vaikkua. Hän joutui hakeutumaan lopulta lääkäriin.

Nettiin on nyt julkaistu video miehelle tehtävästä korvakäytävän huuhtelusta. Varoituksen sanana mainittakoon, että video on äärimmäisen vastenmielistä katseltavaa. Miehen korvasta tulee ulos ruskea köntti, joka on kuuloelimeen pakkautunutta vaikkua.