Kanye Westin levystä So Help Me God

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin supertähti Kanye West tunnetaan musiikkinsa lisäksi suorasanaisesta julkisuuskuvastaan ja parisuhteestaan realitytähti Kim Kardashianin kanssa. Vuonna 2013 Yeezus-levynsä julkaissut tähti työstää parhaillaan uutta pitkäsoittoaan.

Taannoin Kanye West paljasti Twitterissä uuden levynsä nimen. Albumi tulee kantamaan nimeä So Help Me God, eli auta minua, Jumala. Räppäri jakoi kuvan symbolista, joka on Rolling Stone -lehden mukaan 1200-luvulta peräisin oleva Neitsyt Mariaa kuvaava merkki.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko kuvan tarkoitus esittää levyn kantta tai yksityiskohtaa siitä. 37-vuotias artisti paljasti myös taannoin Power 105 -radiokanavan haastattelussa uuden levyn olevan noin 80% valmis. Kanye West on tarjonnut esimakua levystä All Day, Only One ja Wolves -kappaleiden muodossa.