NASA julkaisi videon – näin upeana maapallo näkyy avaruuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on tarjoillut viime aikoina runsain määrin näyttävää video- ja kuvamateriaalia niin maata kiertävältä radalta kuin ulkoavaruudestakin. Taannoin NASA julkaisi taannoin videon, jossa revontulia päästään seuraamaan maata kiertävältä radalta käsin.

Upea luonnonilmiö oli kuvattu kansainväliseltä ISS-avaruusasemalta käsin. Kansainväliseltä avaruusasemalta käsin NASA tarkkailee muun muassa maapallon ilmaston tilaa ja sääolosuhteita.

Nyt avaruushallinto on julkistanut jälleen uuden videon, jossa kotiplaneettaamme päästään ihailemaan avaruudesta käsin. Maapallon monimuotoisuutta esittelevä video on kuvattu REDin Epic Dragon -kameralla, ja se on katsottavissa silmiähivelevällä 4K-teräväpiirtokuvalla.