Kardashianien helikopteri teki hätälaskun Islannissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim ja Kourtney Kardashian ovat parhaillaan Islannissa, jossa he kuvaavat realitysarjaansa. Naiset joutuivat eilen vaaratilanteeseen jo reissunsa alkumetreillä, kun heitä kuljettanut helikopteri joutui tekemään hätälaskun pian nousunsa jälkeen.

Splash-uutistoimiston mukaan Kardashianit olivat matkalla kuvauspaikalle, jossa työstettiin parhaillaan Kimin aviomiehen, Kanye Westin, musiikkivideota. Helikopteriin tuli kuitenkin tekninen vika, jonka johdosta se joutui laskeutumaan välittömästi alla olleelle golfkentälle. Kukaan ei loukkaantunut laskussa. Myöhemmin naiset pääsivät jatkamaan matkaansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat