Tätä Mercedes-Benz -jättiläistä ei Suomen kaduilla nähdä

Autot Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Islannissa käyneet suomalaiset ovat saaneet huomata, että sikäläisillä jäätiköillä ei tulla toimeen kovin pienillä ajoneuvoilla. Äärimmäisen rajut talviset olosuhteet vaativat paljno myös autoilta, jotka kuljettavat turisteja ja tutkijoita tiettömillä taipaleilla.

Nyt kuvissa nähdään Mercedes-Benz, jollaista Suomen kaduilla nähdä. Parhaillaan amerikkalainen Kardashianien julkkisperhe on Islannissa kuvaamassa realitysarjaansa, ja heitä kuljettamaan varatttiin saarivaltion hulppein VIP-kulkuneuvo. Nelivetoinen vahvasti tuunattu Mercedes-Benz Sprinter muistuttaa enemmän monsteriautoa kuin tavallista pakettiautoa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat