Tytär pyysi isää ostamaan kuukautissuojia – hulvaton viestiketju

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet eivät välttämättä tiedä paljoakaan naisten kuukautisista tai siihen aikaan kuukaudesta käytettävistä hygieniatuotteista ja niiden eroista. Nyt eräs isä joutui kuitenkin melko vaikean paikan eteen kun hänen tuli ostaa tyttärelleen Tescosta kuukautissuojia.

Tia Savva on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskat kuvakaappaukset keskustelusta, jonka isä ja tytär ovat käyneet isän ollessa kaupassa. Isä on ollut täysin pihalla sen suhteen mitä hänen tulisi ostaa, minkä vuoksi hän pyytääkin kotona odottelevaa tytärtä auttamaan häntä viestien välityksellä.

Isä löytää kaupasta kuukautissuojat, minkä jälkeen hänen tulee valita niistä oikea pakkaus. Mies hämmentyy kuullessaan, että tuotteen tulisi olla parfymoitu. Hän kysyy hädissään tyttäreltä, että tuleeko hänen haistella pakkauksia, mutta helpottuu kuullessaan, että tuoksullinen tai tuoksuton ominaisuus lukee tuotteen paketoinnissa.