Alastomana ravintolaan! Nakuravintolaan jo 11 000 asiakkaan jono

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa toimi 90-luvun laman aikaan topless-baareja, mutta Lontoossa idea paljaan pinnan ravintolasta on viety vieläkin pidemmälle. Kesäkuussa avattavan pop-up -ravintola The Bunyadin asiakkaat ovat tervetulleita nauttimaan ruoastaan alasti.

The Bunyadissa tulee olemaan erilliset osiot vaatteisiin pukeutuneille ja alastomille asiakkaille. Ravintolasta tulee löytymään myös pukukopeilla varustetut pukuhuoneet jälkimmäiselle asiakaskunnalle. The Bunyadin mukaan asiakkaille tullaan tarjoilemaan ruoan ohella todellisen vapauden tunnetta.

Valokuvaaminen tulee olemaan kiellettyä ravintolassa, ja paikan kerrotaan olevan muutenkin täysin vapaa elektronisista laitteista sähkövaloja myöten. International Business Times -sivuston mukaan The Bunyadin ruoka kypsennetään teeman mukaisesti puuhiillogrillissä ja tarjoillaan käsintehdyissä saviastioissa.

Kolmen kuukauden ajan avoinna olevan ravintolan menu on toistaiseksi salainen, mutta ruokaa tullaan tarjoilemaan sekä lihaa syöville asiakkaille että vegaaneille. Erikoiselle ravintolaidealle on selkeästi tilausta, sillä The Bunyadin verkkosivuilla olevalla jonotuslistalla on jo tässä vaiheessa yli 11.000 henkeä.