Äiti ja tytär tekevät hyvää – hoitavat kodittomien lemmikkejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Genevieve Frederick näki New Yorkissa vieraillessaan kadulla kodittoman miehen, jolla oli koira vierellään. Hän mietti mielessään, että miten koditon mies pystyy huolehtimaan rakkaasta lemmikistään kun hänellä ei ole varaa edes omaan kotiin.

Genevieve päätti tämän hetken motivoimana perustaa järjestön, joka auttaa kodittomia ihmisiä huolehtimaan heidän lemmikeistään. Genevieve perusti tyttärensä kanssa Pets of the Homeless -nimisen hyväntekeväisyysjärjestön, jossa kumpikin tekee töitä lemmikkien hyvinvoinnin eteen edelleen.

Genevieve halusi auttaa kodittomaksi ajautuneita henkilöitä heidän rakkaiden lemmikkiensä kanssa. Lemmikit olivat monien vaikeassa tilanteessa elävien ihmisten ainoa toivo ja pilkahdus entisestä elämästä, mikä auttoi heitä jaksamaan.

Pets of the Homeless -järjestö on auttanut Elite Daily -sivuston mukaan jo noin 13.000 koditonta ihmistä huolehtimaan lemmikeistään. Järjestö tarjoaa kodittomien lemmikeille eläinlääkäripalveluita, ruokaa ja väliaikaisia hoitopaikkoja esimerkiksi työhaastatteluiden ajaksi.