Guccin perijättäret myyvät huikeaa kattohuoneistoa – hintapyyntö 33,3 miljoonaa

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Guccin muotitalon lastenlapset Alessandra ja Allegra Gucci ovat panneet myyntiin perheen omistuksessa 70-luvulta saakka olleen asuntokompleksin. Manhattanilla Midtown Eastin alueella sijaitsevan lukaalin hintapyyntö on pudonnut nyt kuudella miljoonalla eurolla.

Bhsusa.com
Bhsusa.com
Bhsusa.com
Bhsusa.com

Guccin sisarukset perivät New Yorkin Manhattanin ytimessä sijaitsevan kattohuoneiston vuonna 1995. Kahdessa kerroksessa sijaitsevassa huoneistossa on 14 huonetta, joista kahdeksan on pelkkiä makuuhuoneita. Lisäksi asunnossa on aito puilla palava takka, muutama olohuone ja ravintolatason keittiö. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma vessa.

Aivan Rockefeller Centerin kupeessa sijaitseva asunto on rakennettu aikoinaan kaksi talon ylintä kerrosta yhdistämällä. Asunnosta pyydetään tällä hetkellä 33,3 miljoonaa euroa, koska se ei mennyt aiemmin kaupaksi hinnan ollessa liki 40 miljoonaa euroa. Asuntoa myy Brown Harris Stevens -kiinteistövälitysfirma, Just Luxe -sivusto uutisoi.

Bhsusa.com
Bhsusa.com
Bhsusa.com
Bhsusa.com