Rosa-Maria Ryyti bikinikuvassa: ”Ilman meikkiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on poikkeuksellisen näyttävä missikaunotar, ja hän poseeraa usein upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on julkaissut itsestään todella näyttävän bikinikuvan lomamatkaltaan.

21-vuotias Rosa-Maria Ryyti poseeraa kuvassa hotellin uima-altaalla valkoisissa bikineissä – ja mitä ilmeisimmin ilman meikkiä. Missikaunotar nimittäin kertoo Instagramissa, että häneltä on jo pitkään toivottu meikitöntä kuvaa ja nyt hän on sellaisen julkaissut. Tosin vitsinä.

– Niin kauan pyydetty meikitöntä kuvaa. Well, there u have! #sitäsaamitätilaa #vitsivitsi

Niin kauan pyydetty meikitöntä kuvaa. Well, there u have! ? #sitäsaamitätilaa #vitsivitsi

Kuva, jonka ROSA (@rosamariaryyti) julkaisi