Tällaisia eri alkoholijuomat olisivat ystävinä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bristolilainen tuottaja Fawn Mead on julkaissut Youtube-kanavallaan hauskan videon, jossa hän esittelee eri alkoholijuomat ystävinään. 24-vuotias neitokainen on onnistunut tehtävässään hyvin, sillä jokaisella juomalla on kiehtova oma persoonallisuutensa.

Esittelyvideolta käy ilmi, että Sambuca ei sovellu naiselle, sillä hän kuvaili ystäväänsä selkäänpuukottajaksi. Vodka sen sijaan vaikutti olevan innostunut kaikista ajatuksista, joita nuoren naisen mieleen juolahti. Vodka uskotteli Fawnille, että hän on hyvä kaikessa mihin hän ryhtyy ja yllytti neitokaista huomionhakuiseen toimintaan.

Daily Mail -lehden mukaan viini oli yksi niistä ystävistä, joka vaati, että Fawn on yhteydessä exäänsä tai ihastukseensa. Olut vaikutti saavan Meadin hyvälle tuulelle, sillä oluen seurassa kaikki olivat ihania ja söpöjä. Tequilan puheet jäivät vähiksi, mutta ulkonäkö kertoi mitä sillä oli mielessä. Vaikuttaisi siltä, että näiden ystävysten seurassa ei voi välttyä ylilyönneiltä.