Uutuuspeili ottaa 3D-kuvia vartalosta – seuraa kehitystäsi itse

Digi Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat jo pitkään kirjanneet urheilusuorituksiaan ja omia mittojaan ylös älypuhelimelle tehtyihin sovelluksiin. Sovellusten avulla voi saada lisää motivaatiota ja selkeämmän kuvan omasta kehityksestä. Nyt markkinoille tuodaan uusi puntari, joka on samalla maailman ensimmäinen 3D kuntomittari.

Naked Labs on kehitellyt uuden Naked 3D Fitness Tracker -mittarin, joka pitää tarkkaa kirjaa punnittavan tuloksista ja kehonkoostumuksesta. Laitteeseen kuuluu puntari, peili ja puhelimeen ladattava sovellus.

Puntari mittaa painon ja henkilön rasvaprosentin, peili ottaa henkilön vartalosta 3D-kuvan, ja sovellus tallentaa kaikki vartalon muutokset ja kehitykset ylös. Puhelimesta pystyy seuraamaan omaa kehittymistään ja nähdä mistä kohtaa rasvaa on palanut ja minne lihasta on tullut lisää. Naked 3D Fitness Tracker -mittaria myydään aluksi 499 dollarin hintaan.