Autoharrastaja koeajoi Ferraria – mokasi heti kalliisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ferrari 458 Italia -urheiluautosta saa maksaa vähintään 300.000 euroa. Ajoneuvon kanssa saa siis olla melko varovainen, vaikka italialaisen urheiluauton ratin takana tekisikin helposti mieli painaa kaasu pohjaan ja kaahata menemään kuin viimeistä päivää.

Autoharrastaja Marchettino lainasi Ferrari 458 -autoa Youtube-videota varten. Mies kuitenkin onnistui mokaamaan testiajon lähes saman tien, sillä auton konepelti pomppaa ylös pian lähdön jälkeen. Sekä konepelti että tuulilasi kärsivät vahingoista.

Marchettino on arvatenkin järkyttynyt asiasta, ja pelkää Ferrarin omistajan reaktiota. Mies suhtautuu asiaan kuitenkin yllättävän suopeasti. Ilmeisesti Ferrariin ilmaantuvat kolhut eivät juurikaan paina mieltä, jos rahaa sattuu löytymään tarpeeksi.