Näin lähelle taitava luontokuvaaja pääsee villieläimiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luontokuvaajilla on sellaiset huippuluokan varusteet, että he pystyvät ottamaan eläimistä upeita ja tarkkoja otoksia ylllättävän kaukaa. Nyt National Geographic -luontokanava on julkaissut YouTube-kanavallaan lumoavan videon, jossa luontokuvaaja nähdään työnsä äärellä.

Videolla nähdään luontokuvaaja Vincent Munierin työskentelyä arktisella pohjoisnavalla ja hänen ottamiaan valokuvia ja videoita. Video paljastaa sen miten lähelle villieläimiä taitava valokuvaaja on todellisuudessa päässyt ja uskaltanut mennä kameransa kanssa.

Munier kohtasi matkallaan todella kauniita eläimiä luonnossa ja sai napattua muistoksi näistä henkeäsalpaavia valokuvia pohjoisnavalla. Mies onnistui kuvaamaan läheltä muun muassa pöllöä, susia, jäniksiä ja jopa jääkarhua.