Nyt somistetaan polkupyörä – kukkia ohjaustangon maljakkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Polkupyörällä liikkuminen on edullista ja ekologista. Useat isommat kaupungit ovat tehneet polkupyöräilijöille omia kaistoja, joilla nopeammilla kulkuvälineillä liikkuvat eivät vaaranna jalankulkijoiden turvallisuutta, eikä ajo tapahdu myöskään autojen seassa.

Polkupyörältä vaadittavat ominaisuudet vaihtelevat sen käyttötarkoituksen mukaan. Osa ihmisistä haluaa tuunata kulkupelinsä houkuttelevamman näköiseksi, ja nyt apuun rientää minikokoisia Wearable Planter -maljakkoja tehtaileva Colleen Jordan. Nainen myy Etsy-verkkokaupassa erikoisia koristeita polkupyöriin.

Kyseessä on pienikokoinen maljakko, johon voi kerätä esimerkiksi tuoreita kukkia somistamaan menopelin metallista runkoa. Markkinoilla on runsaasti eri värisiä ja muotoisia malleja. Maljakot voi ripustaa vaikkapa polkupyörän ohjaustankoon. Colleen Jordanin projekti on saanut runsaasti mediahuomiota, joten tuotteiden toimitusajat ovat venähtäneet muutamaan viikkoon.

Thinking about changing around color combinations for some of our planters. What do you think of this turquoise with the black planter?

Posted by A Wearable Planter on Thursday, November 5, 2015

Yesterday we got some help picking out wildflowers for the bike from our friend Mackenzie!

Posted by A Wearable Planter on Saturday, August 1, 2015

One last peak of one of our new bike planter before we release our spring collection tomorrow!

Posted by A Wearable Planter on Wednesday, April 15, 2015