Muistatko Potter-elokuvien Emma Watsonin? Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Watson tuli tunnetuksi elokuvaroolistaan Harry Potter -elokuvasarjan osissa. Sittemmin määrätietoisesti naisten asioita ajava Watson ilmoitti taannoin aikovansa pitää pitkän loman näyttelemisestä, ja lupaus on pitänyt. Watsonia ei ole hetkeen julkisuudessa nähty.

Tilanne muuttui kuitenkin viikonloppuna, kun Emma Watson osallistui Yhdysvalloissa Valkoisen talon illallisille lukemattomien muiden julkkistähtien ja silmäätekevien kanssa. Emma oli pukeutunut näyttävään valkoiseen iltapukuun, joka oli koristeltu sinisin ja punaisin kukkakuvioin.

Emma Watson haluaa taukonsa aikana keskittyä itseensä, tavoitella henkistä kasvua ja kehittää itseään. Lisäksi hän otti tavoitteekseen lukea yhden kirjan joka viikko. Watson kertoi lukevansa ja opiskelevansa tällä hetkellä todella paljon itsekseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash