Hotellihuoneen sängystä löytyi järkyttävä lutikkaongelma

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lutikoiden määrä on viime aikoina lisääntynyt myös Suomessa. Maailmalla jylläävä lutikkaongelma on kuitenkin vertaansa vailla, ja erityisesti New Yorkin osavaltiossa painitaan pahansisuisia verenimijöitä vastaan. Kaivoimme arkistoista videon, joka muistuttaa matkailijoita pahimmasta mahdollisesta tilanteesta.

Syracusen kaupungin hyönteistorjujien julkaisema video toimii oivana muistutuksena kaikille matkaajille, miksi vaatteet ja matkalaukut kannattaa tarkastaa huolellisesti Amerikan reissulta kotiin saapumisen jälkeen. Lutikoita voi hävittää tehokkaasti lämpötorjunnan avulla, sillä ne kuolevat pakkasessa tai yli 52 asteen lämpötilassa.

Videolla näytetään kammottava lutikoita kuhiseva sänky. On suorastaan vastenmielistä ajatella, että joku on nukkunut yönsä pedissä. Jopa kaiken nähneet ammattilaiset ovat pöyristyneitä lutikoiden määrästä. Asunto kirjaimellisesti kuhisee verenimijöitä seiniä, verhoja ja tauluja myöten.