21-vuotias supermalli haastattelussa – bikinit kuin postimerkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias mallikaunotar Gigi Hadid toimi uusimmassa Sports Illustrated -lehdessä mallina. Naisesta tehtiin valokuvien ottamisen yhteydessä myös videohaastattelu, jossa nainen paljastaa erilaisia nippelitietoja itsestään uimapukuun pukeutuneena.

Sports Illustrated Swimsuit on julkaissut videon, jossa Gigi Hadid vastailee kysymyksiin rannalla seksikkäässä uimapuvussa. Haastattelukysymysten välissä neitokainen myös esittelee kauniita kokouimapukuja ja bikineitä poseeraamalla kameralle viettelevästi.

Hadid näyttää tyrmäävän kauniilta bikineissään kertoessaan haastattelijalle suloinen ilme kasvoillaan, että hän rakastaa pekonia. Hadid kertoo myös, että jos hänen tulisi pukeutua bikineihin, jotka ovat syötävästä materiaalista valmistetut, hän haluaisi niiden olevan pekonia.