Darth Vader pelästytti kaksivuotiaan – poika ryhtyi taistelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Lopez -nimisen perheenisän poika Sebastian on suuri Star Wars -fani. Kaksivuotias poika rakastaa etenkin Darth Vaderia, minkä vuoksi isä päättää järjestää pojalle ikimuistoisen herätyksen eräänä aamuna.

Isä on hankkinut itselleen Darth Vaderin asun, joka päällä hän aikoo herättää kaksivuotiaan poikansa. Vaimon luvalla mies pukeutuu pahikseksi ja ilmestyy aamulla pojan sängyn viereen. Isä herättelee Sebastiania kutsumalla häntä nimellä ja pistelemällä valomiekallaan nukkuvaa poikaa.

Pienellä Star Wars -fanilla on oma valomiekka sängyn vieressä valmiina eikä mene aikaakaan kun poika kaivaa sen esille ja alkaa pelottomasti taistelemaan Darth Vaderia vastaan. Poika kuitenkin kyllästyy jo parin sekunnin kuluttua ja tarjoaa pahikselle mielummin kirjaa, koska hän haluaisi kuulla sadun miekkailemisen sijaan.