Pesäpallon kokoiset rakeet kylvivät tuhoa – näin kävi autojen ja talojen ikkunoille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Teksasin osavaltiota koetteli äskettäin raju raemyrsky. Jättiläismäiset rakeet aiheuttivat tuhoa erityisesti Dallasin lähellä sijaitsevassa Wylien kylässä. Paikallisten ottamista kuvista ilmenee, että rakeet olivat pahimmillaan jopa pesäpallon kokoisia.

Rakeet aiheuttivat ABC News -uutissivuston mukaan mittavaa tuhoa paikallisiin rakennuksiin ja ajoneuvoihin.

Raemyrskyn aiheuttamat kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Youtuben Breaking Disaster -kanavalla jaetulla videolla nähdään, kuinka taivaalta satavat rakeet rikkovat omakotitalon pihaan parkkeeratun auton ikkunat helposti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.