Omakotitalossa ällistyttävä rakennusvirhe – eikö kukaan huomannut ajoissa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Carolinassa sijaitsevaan naapurustoon rakennettu omakotitalo on kummastuttanut naapureita. Talossa on nimittäin ilmiselvä suunnittelu- ja rakennusvirhe. Eräs ohikulkija on ottanut kuvan erikoisesta talosta ja hän on julkaissut sen sosiaalisessa mediassa.

Reddit-palvelussa julkaistu valokuva on naurattanut ihmisiä verkossa. Monet kuvan nähneistä ovat epäilleet, että kyseessä on talovalmistajan rakennuttama esittelytalo, eikä sitä ole tarkoitettu asumiskäyttöön. Siitä huolimatta nolo yksityiskohta saa hymyn huulille, Daily Mail uutisoi.

Kuvassa esiintyvä virhe on se, että ajotie on rakennettu väärälle puolelle taloa. Autotallin edessä ei ole tietä ja näin ollen ajoneuvoa on mahdoton ajaa autotalliin oikaisematta pihan poikki. Rakentajien omituinen ratkaisu ajotien sijoittamisesta on saanut paljon ihmetystä osakseen.