Lapin erämaassa asuva Tinja ihastuttaa maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Lapin eksotiikka vetoaa tunnetusti hyvin maailmalla, mutta nyt erämaassa asuva Tinja Myllykangas on saanut huomiota ympäri maailmaa ranskalaisen valokuvaaja Brice Portolanon ikuistettua hänen elämäänsä ja kotimaisemiaan upeaksi Arctic Love -kuvasarjaksi.

Muotkatunturilla kumppaninsa ja 85 koiran kanssa ilman sähköä ja juoksevaa vettä asuva Myllykangas voi sanoa asuvansa eräässä maailman kauneimpiin lukeutuvassa paikassa, ja nyt verkossa hänen elämäänsä saadaan ihastella kokonaisen kuvasarjan verran muun muassa My Modern Met -verkkosivustolla sekä Brice Portolanon omilla verkkosivuilla.

Portolanon kuvista kertoi Suomessa ensimmäisenä NYT.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat