Valvontakamera paljasti varkaan – mies tunki housuihinsa 10 kirjaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Weinanissa sijaitsevassa kirjakaupassa asioinut mies on tallentunut myymälän valvontakameroiden kuvaamille videoille. Epäilyttävästi käyttäytynyt asiakas oli kiinnittänyt vartijoiden huomion ja he seurasivat hänen liikkeitään kaupassa.

Vartijoiden hämmästykseksi mies alkoi sulloa kirjoja housuihinsa. Kiinalaismies asetteli vaatteidensa alle yhteensä 10 kirjaa ennen kuin hän alkoi vaivalloisesti tallustaa kohti ulko-ovea. Varkaan pakeneminen kaupasta ei onnistunut, sillä portilla häntä odotti myyjä ja vartija.

Daily Mail -lehden mukaan varas yritti ohittaa myyjän, mutta tämä tarttui hänestä kiinni. Miehen housuista paljastui 10 erilaista huolto- ja korjaustöihin liittyvää opaskirjaa. Mies on myöntänyt syyllisyytensä varkauteen. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko kirjavaras päästetty vapaalle jalalle.