Vuoden oksettavin video? Finnien puristamiset koostettiin videolle

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien puristaminen tai niiden katseleminen voi olla monien mielestä etovaa. Jostain syystä kuitenkin videot, joissa finnejä, mustapäitä ja muita näppyjä puristellaan ovat kuitenkin todella suosittuja verkossa.

BuzzFeed on kerännyt todella ällöttäviä verkosta löytyviä näppyjenpuristeluvideoita yhteen ja tehnyt niistä pidemmän koosteen. Kanava haastaa ihmiset kasomaan ällötyksestä huolimatta videon loppuun saakka jos ihminen vain suinkin siihen pystyy.

Finneihin olisi hyvä olla koskematta ilman asiantuntijaa niissä piilevän tulehdusvaaran vuoksi. Harva pystyy silti olemaan puristelematta näppyjä silloin kun niitä ilmaantuu ihoon. Näppyjen puristamisessa voi olla jotakin tyydyttävää, mutta toisten ihohuokosten puristeleminen saa kuitenkin todella ällöttävän olon aikaiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat