Lapset auttoivat pihatöissä – ei mennyt ihan kuin piti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset pitävät yleensä vanhempien kanssa puuhastelemisesta. Lapset yrittävätkin usein olla avuksi vanhemmilleen askareissa, jotka ovat kuitenkin pienille vielä liian vaativia. Tällä kerralla lapset yrittivät auttaa pihan siivoamisessa, mutta työ ei tuntunut etenevän.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun pikkutyttö ja -poika yrittävät siivota kotitalon edustaa puusta pudonneista kukista. Tytöllä ja pojalla on selvä työnjako, jonka mukaan tyttö lakaisee pihaa ja poika käy tyhjentämässä rikkalapion sisällön roska-astiaan.

Kun tyttö on harjannut kukkasia rikkalapioon, pikkuveli tulee ja ottaa rikkalapion mukaansa tyhjentääkseen sen. Tehtävä on kuitenkin pojalle liian vaativa, ja hän pudottaa rikkalapion sisällön jo matkalla roska-astialle.