Kasvoihin ruiskutettu sementti teki tuhoja – tältä näytti ennen korjausleikkausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkausten yleistymisen myötä myös alalla toimivat huijarit ovat yleistyneet nopeasti. Ammattilaisten palvelukset maksavat huimia summia, joten köyhät kansanosat ottavat vakavia terveysriskejä hankkiessaan edullisia palveluja huijareilta.

Vuonna 2011 otsikoihin ympäri maailmaa nousi Rajee Narinesingh, joka sai vakavan komplikaation valekirurgin ruiskutettua hänen kasvoihinsa Botoxin sijaan sementtiä. Sama huijari oli ruiskuttanut hieman aiemmin sementtiä myös toisen naisen takapuoleen.

Nyt, viisi vuotta myöhemmin, Rajee Narinesingh on noussut uudeleen otsikoihin, kun hän yrittää saada palautettua kasvonsa takaisin normaaliksi. Oheisissa kuvissa Terry Dubrow ja Paul Nassif ovat juuri operoineet Narinesinghin osana E!-kanavan Botched-realityohjelmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Tässä vielä kuvat vuodelta 2011.

Kuvat: CBS Miami