Upea keksintö: Keinutuoli kutoo hattua!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteinen keinutuoli on istuin, jonka alla on kaarevat jalakset. Markkinoilla on myös erikoisempia kiikkutuoleja, kuten kahden istuttavia ja poikittain keinuvia huonekaluja. Entäpä jos keinutuoli kutoisi samanaikaisesti hattua, kun siinä istuu?

Ecal Low-Tech Factory on jokunen vuosi sitten esitellyt YouTube-kanavallaan mullistavan keksinnön. Kyseessä on kutova keinutuoli, joka toimii ihmisen liikuttaessa kiikkua. Hauskan huonekalun lisäksi vekotin siis kutoo hattua automaattisesti.

Keinutuoli on kahden suunnittelijan, Damien Ludin ja Colin Peillexin käsialaa. Miehet ovat opiskelleet erikoisen huonekalun suunnittelemisen ja valmistamisen aikaan taidetta ja muotoilua Lausannen yliopistossa. Tässäpä oiva lahjaidea eläkepäiviään viettävälle.