Pesukarhu yritti ystävystyä kissan kanssa – sai kylmää kohtelua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnetusti todella uteliaita eläimiä eivätkä ne juuri vierasta kotieläimiä tai ihmisiäkään. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun kissasta kiinnostunut pesukarhu yrittää väkisin saada epäilevästä kissasta itselleen ystävää.

YouTube-videolla nähdään miten kissa makaa sängyllä, jonka päälle pesukarhu ei pääse hyppäämään. Pesukarhu seisoo kahdella jalallaan sängyn vieressä ja yrittää kaikilla voimillaan kurkotella eteenpäin päästäkseen lähemmäs kiinnostavaa kissakaveria.

Kissaa pesukarhu ei juurikaan kiinnosta. Kissa makoilee sängyllä eikä tee elettäkään, että pesukarhu pystyisi haistamaan kissaa. Pesukarhu saa kuitenkin kerran kissan päästä kiinni, jolloin se onnistuu väkisin vetämään kissan hieman lähemmäksi itseään.