Star Warsin Storm Trooperit osallistuivat Talentiin – taidot yllättivät tuomariston

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent-kykyjenetsintäkilpailussa on totuttu näkemään esityksiä ja kykyjä laidasta laitaan, minkä vuoksi tuomareita onkin nykyään melko hankalaa yllättää millään tavanomaisella taidolla.

Ohjelmassa on nähty paljon tanssiesityksiä, mutta silti uusi tanssiryhmä onnistui yllättämään tuomaristossa istuneen Simon Cowellin. Boogie Storm -tanssiryhmän astuessa lavalle tuomarit eivät voineet olla vielä varmoja siitä millaisen esityksen he tulisivat näkemään.

Nopeasti alkoi kuitenkin valkenemaan, että kyseessä oli tanssiesitys. Kaksi Tähtiensota-elokuvista tuttua sotilasta toi kollegansa lavalle ja alkoi viihdyttämään yleisöä ja tuomaristoa.

Imperiumin iskujoukot kokoontuivat lavalle valkoisine pukuineen ja alkoivat tanssimaan tunnettujen hittikappaleiden tahtiin. Sotilaspuvut päällä lanteita keikuttavat tanssijat toivat yleisölle hymyn huulille ja vakuuttivat Cowellin taidoistaan niin vahvasti, että Cowell painoi kultaista hälytintä ja päästi tanssiryhmän suoraan jatkoon.