iPhone 7 suunnitelmat vuotivat nettiin – nämä ominaisuudet mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen iPhone 7 -puhelinmallin odotetaan saapuvan markkinoille vielä tämän vuoden puolella. Apple on kuitenkin ollut toistaiseksi vaitonainen uuden älypuhelimen ominaisuuksista. Nyt Twitter-tili OnLeaks on vuotanut julkisuuteen iPhone 7 -mallin suunnitelmia.

Mallit ovat eri kokoisia. USwitch-sivuston mukaan suunnitelmat ovat peräisin Applen alihankkijana toimivalta Catcher Technologiesilta.

Julkisuuteen vuotaneiden tietojen perusteella väitteet, joiden mukaan seuraavasta iPhonesta ei tule löytymään lainkaan perinteistä 3.5mm kuulokeliintäntää, pitävät paikkansa. Kuulokkeet täytyy siis liittää laitteeseen joko Lightning-liitännän kautta tai käyttää langattomia vaihtoehtoja.

Isommassa iPhone 7 -malli tulee tietojen perusteella olemaan kaksoislinssi, joka takaa paremman zoomauksen ja syvyyden tunnistuksen. Isossa mallissa on mukana myös iPad Pro -laitteista löytyvä magneettinen Smart Connector -liitin.

Kummankin mallin kerrotaan olevan melko lailla saman kokoisia kuin nykyiset iPhone 6S ja iPhone 6S Plus -mallit. Nyt vuodetut suunnitelmat ovat peräisin Applen tammikuisesta testausvaiheesta, joten iPhone 7 saattaa vielä muuttua ennen kauppojen hyllyille saapumista.