Tästä kosinnasta et voi kieltäytyä – vihkisormusrasia pizzasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin New Yorkissa sijaitsevasta Vinnie’s Pizza -ravintolasta, joka lanseerasi syötävän take away -pizzalaatikon. Laatikko on valmistettu pahvin sijaan tietenkin pizzasta. Nyt Vinnie’s Pizza on lanseerannut myös pienemmän pizzasta valmistetun rasian.

Ravintolan mukaan Mini Pizza Box Pizzaa voi käyttää esimerkiksi rasiana vihkisormukselle kosimistilanteessa. Syötävää laatikkoa voi tietenkin käyttää myös muiden asioiden, kuten pizzaviipaleen mukana kuljettamiseen.

Ravintolan Instagram-sivuilla esitellään lisää Vinnie’s Pizzan ruokalistan erikoisuuksia. Ravintola tarjoilee muun muassa Mac Attack -pizzaa, jonka täytteinä on makaronia, pekonia, cheddarjuustoa ja hapankermaa. Kyseinen herkku tarjoillaan tietenkin pizzasta valmistetun laatikon sisällä.