Nainen suututti tappajamehiläisen – seuraus kuin kauhuelokuvasta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tappajamehiläiseksikin kutsuttu afrikkalaistunut mehiläinen on erilaisten mehiläislajien aggressiivinen risteymä. Nyt eräs pariskunta sai nähdä todella läheltä tappajamehiläisten aggressiivisuuden kun mehiläisparvi tuli heidän talonsa ulkopuolelle.

Nainen oli suututtanut ulkona käydessään yhden mehiläisen, jonka hän oli nähnyt. Hän oli tullut takaisin sisälle eikä varmasti ollut ajatellut asiaa enää sen kummemmin ennen kuin hänen miehensä oli ollut menossa ulos viemään roskia. Tappajamehiläinen oli tuonut talon ulkopuolelle kaikki vihaiset lajitoverinsa, jotka näyttivät yrittävän talon sisälle ovien ja ikkunoiden raoista.

Tappajamehiläisten pistoihin on kuollut suuri määrä ihmisiä, eikä ihme, sillä suuren parven hyökätessä yhtä aikaa ihminen ei aina löydä tarpeeksi ajoissa itselleen suojaa. Onneksi mies vilkaisi ulos ikkunasta ennen oven avaamista, minkä ansiosta mehiläiset eivät päässeet asunnon sisälle.