Käsiaseesta tehtiin Nintendon peliohjain

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet 80- ja 90-luvuilla varttuneet muistavat varmasti 8-bittisen Nintendon Zapper-valopistoolin. Sen avulla pelaajat pääsivät muun muassa ammuskelemaan pikseliankkoja suositussa Duck Hunt -pelissä.

Teksasin Odessassa sijaitseva aseliike on noussut otsikoihin tehtyään oikeasta käsiaseesta Zapper-valopistoolin näköisen. Kyseessä on toimiva Glock-pistooli, joka on maalattu uusiksi harmaan sävyillä ja punaisella.

Asetta esitellään kilpa-ampuja Jerry Miculekin toimesta tuorella Youtube-videolla. Tämän aseen kanssa kannattaa tietenkin olla vielä tavanomaista enemmän varuillaan – muuten saattaa vahingossa ampua televisionsa tai vaihtoehtoisesti varustautua ankkametsälle Nintendo-valopistoolin kera.

Finally… We were waiting for someone to let us do this. We weren't the first to do it but WOW, this glock turned out good!

Julkaissut Precision Syndicate, LLC 6. huhtikuuta 2016