Star Wars -fanien unelma myyntiin! Stormtrooper-kypärä Star Wars -tähtien nimmareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars: The Force Awakens sai maailmanensi-iltansa viime vuoden lopulla. Elokuva on ollut jättiläismäinen menestys, ja se tuotti pelkästään ensi-iltaviikonloppuna Yhdysvalloissa 238 miljoonaa dollaria. Nyt huutokaupattavaksi on tullut aito elokuvassa käytetty Stormtrooper-kypärä.

Lentos Christie’s Auction Housessa 17. marraskuuta järjestettävä huutokauppa kerää varoja Iso-Britannian johtavalle HIV- ja seksuaaliterveyteen keskittyvälle Terrance Higgins Trust -säätiölle.

Listoilla on muun muassa tuoreimman Star Wars -elokuvan Stormtrooper-kypärä, joka on varustettu elokuvaryhmän nimikirjoituksilla. Harrison Fordin nimikirjoituksen lisäksi muun muassa Mark Hamillin, Carrie Fisherin, Daisy Ridleyn nimet komeilevat kypärän päälaella. Lähtöhinta asustelle on 10.000 puntaa, eli 13.000 euroa.