Vaimo repi mieheltään kivekset – aviomies antoi anteeksi!

Ohhoh! · Annika Kela

Viikko sitten maailmaa kohahdutti uutinen, joka mukaan romanialaisvaimo oli pahoinpidellyt aviomiehensä kauhistuttavan julmalla tavalla. Marinela Benea oli repinyt mieheltään Ionel Popalta kiveksen irti, kun mies oli kieltäytynyt kotitöistä kansainvälisenä naistenpäivänä.

Stara uutisoi, että mies oli kiidätetty sairaalaan ja vaimo oli pidätetty epäiltynä pahoinpitelystä. Nyt pariskunnan tarinassa on tapahtunut yllättävä käänne, sillä aviomies on antanut vaimolleen anteeksi pahoinpitelyn. Daily Mail -lehden mukaan parin avioliitto voi jälleen hyvin.

Benea on ollut pahoillaan väkivaltaisuudestaan ja hän kertoi, että riita oli riistäytynyt käsistä. Marinelaa oli ärsyttänyt se, että mies oli tullut kaatokännissä kotiin ja hän oli alkanut haastaa riitaa. Nainen oli tarttunut miehen kiveksiin ja kiskonut niitä. Sen seurauksena vasen kives ja verisuonet olivat repeytyneet ja mies kärsi sisäisestä verenvuodosta.

Mies on antanut vaimolle anteeksi ja pahoitellut, ettei hän tuonut vaimolle kukkia naistenpäivänä. Ionelin mukaan kaikissa avioliitoissa on ylä- ja alamäkiä ja hänelle tapaus oli pieni ryppy rakkaudessa. Pariskunta on kertonut olevansa onnellisia yhessä.