StaraTV: Haastattelussa Alexx – uusi poptähti löytyi Youtubesta

Haastattelut StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen tubettaja Marcus ”Alexx” Tikkanen solmi äskettäin levytyssopimuksen, kun levy-yhtiö löysi Alexxin YouTubesta, jonne 32-vuotias tuottaja-lauluntekijä on ladannut tekemiään cover-biisejä. Alexxin debyyttisingle Ei kuulla julkaistaan keskiviikkona 18. toukokuuta.

Stara tapasi uuden artistin Tampereella. Haastattelussa hän kertoo muun muassa itsestään sekä päätymisestään artistiuralle. Ennen soolouraansa Alexx työsti musiikkia pääasiassa muille artisteille, mutta jatkossa tuotantojen parhaat palat menevät omaan käyttöön.

Marcus Tikkanen on viritellyt soolouraa nyt vuoden päivät. Hänen musiikilliset tavoitteensa ovat kauniin yksinkertaisia. Niiden on määrä luoda kaunista ja tuoretta popmusiikkia niillä vivahteilla, jotka sillä hetkellä polttavat juuri oikealla tavalla.